Metodologija terminološkog opisa u službi stručnog prevođenja : stabilnost i varijabilnost kao dva temeljna fenomena u nazivoslovlju : doktorski rad - Grčić Simeunović, Larisa; Frleta, Tomislav; Pecman, Mojca; Sveučilište (Zadar) (Zadar, 2013)
Sažetak ; Abstract
Na vrhu nals. str. : Sveučilište u Zadru, Polsijediplomski studij iz jezikoslovlja
Bibliografija: listovi 212-233.
Izvori za korpus: listovi 234-236
Keywords: doktorska disertacija; metodologija terminološkog opisa; terminološka varijabilnost; višedimenzionalnost pojmovnih struktura; usporedivi korpus; karstologija; hrvatski jezik; francuski jezik