Priroda promjena u engleskom, hrvatskom i bosanskom rodbinskom nazivlju : doktorski rad - Dupanović, Edin; Kalogjera, Damir; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zgareb, 2014)
Sažetak ; Summary
Na vrhu nsl. str. : Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografija: listovi 218-228.
Keywords: doktorska disertacija; rodbinsko nazivlje; jezične promjene; tipologija srodstva; komponencijalna analiza; engleski jezik; hrvatski jezik; bosanski jezik; jezično posuđivanje