Nikopolis ad Istrum : p''tevoditel = Nicopolis ad Istrum : guide - Ruseva-Slokoska, Ljudmila (Sofija : Alea, 2000)
Summary
Bug. ćir.
Om. podnasl.: 100 godini arheologičeski razkopki
Bibliografija: str. 31
Keywords: Bugarska - arheološka nalazišta; rimski gradovi