Makarsko primorje u antici - Medini, Julijan (Makarska : SIZ za kulturu općine Makarska, 1971)
Zusammenfassung
P. o.: Makarski zbornik ; 1, 1971.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Makarska; arheološka nalazišta; antička naselja; rimske vile; villae rusticae; rimske ceste; nadgrobni natpisi