Egipatski bogovi u Rimskom Iliriku - Selem, Petar (Sarajevo : Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine, 1972)
Résumé
P. o.: Godišnjak / Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine ; knj. 9. Centar za balkanološka ispitivanja ; knj. 7, 1972
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: nekršćanske religije; egipatski kultovi; orijentalni kultovi; Serapisov kult; Ilirik