A Pray-kodex Sanctorale-ja - Kniewald, Károly; Kühár, Flóris (Budapest : Kir. Magy. egyetemi nyomda, 1939)
Zusammenfassung
P. o.: Magyar Könyvszemle ; 1, 1939
Keywords: srednjovjekovni rukopisi; Mađarska; 12. st; iluminacije; iluminirani rukopisi; kodeksi; Pray, György (1723–1801)