Japodske kape i oglavlja = Japodische Kappen und Kopfbedeckungen - Drechsler-Bižić, Ružica (Zagreb : Arheološki muzej, 1968)
Zusammenfassung
P. o.: Vjesnik Arheološkog muzeja u Zagrebu ; Ser. 3, sv. 3, 1968
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Japodi; japodske nekropole; Kompolje; željezno doba