Stari grad Barilović : deset godina arheoloških istraživanja - Azinović Bebek, Ana; Krmpotić, Marijana; Levak Potrebica, Tamara (Zagreb : Hrvatski restauratorski zavod, 2014)
Summary
Bibliografija: str. 222-238
Keywords: Barilović - utvrda Barilović, -- srednji vijek - kasni, -- arheološka istraživanja; zaštita spomenika; arheološki nalazi; keramika; glazirana keramika; pećnjaci; arheozoologija; malakologija; školjke; konzervacija; restauracija