The castle as social space - Predovnik, Katarina; International castellological conference (12 ; 2011 ; Ljubljana) (Ljubljana : Znanstvena založba Filozofske fakultete, 2014)
Summaries
Sadrži: Mittelalterliche Burgen in Kroatien zwischen dem akademischen und den populär-wissenschaftlichen Zugang: auserwählte Beispiele / Silvija Pisk ; Garić and Krčin / Tajana Pleše ; The medieval castle of "Vrbouch" in Klenovac Humski / Tatjana Tkalčec ; A view on life in a castle / Andrej Janeš
Tekstovi na njem ili engl. jeziku
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: arheološki kongresi; srednji vijek; dvorci; utvrde; burg; svakodnevni život; srednjovjekovna naselja; arheološka istraživanja; Garić; Cesargrad