Arheološkite otkritija na počvata na Makedonija - Stardelov, Georgi; Bitrakova-Grozdanova, Vera; Maneva, Elica (Skopje : Makedonska akademija na naukite i umetnostite, 2008)
Summaries
Tekstovi na mak, hrv., engl. ili franc. jeziku
Mak ćir.
Bibliografija ili bibliografske bilješke iza pojedinih radova i uz tekst
Keywords: Makedonija - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; prapovijesne kulture; paleolitik; neolitik; brončano doba; željezno doba; Povardarje; Ohridsko jezero; Anzabegovo - Vršnik; Marvinci; Peonija; Peonci; Basarabi