Plemenske zajednice u Iliriku : predurbane administrativne strukture u rimskim provincijama između Jadrana i Dunava (I-III vek) - Grbić, Dragana (Beograd : Balkanološki institut SANU, 2014)
Summary
Ćir. i lat.
Na spor. nasl. str.: Tribal communities in Illyricum
Bibliografija: str. 349-364 i uz tekst
Keywords: Ilirik; Iliri; rimske provincije; društvene zajednice; plemenske zajednice; povijesni izvori; historiografija; Plinije stariji; antički pisci; vojničke diplome; latinski natpisi