Młodsza epoka bra̢zu na ziemiach Polskich w świetle badań nad skarbami - Blajer, Wojciech (Kraków : Towarzystwo wydawnicze "Historia Iagellonica", 2013)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Uniwersytet Jagielloński, Instytut archeologii
Bibliografija: str. 161-178
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; brončano doba; željezno doba; brončani predmeti; ostave