Istraživanje, konzervacija, restauracija i prezentacija kamenih arheoloških artefakata iz crkve Sv. Petra u Dubrovniku : doktorska disertacija - Miliša, Miona; Uglešić, Ante; Sveučilište (Zadar) (Zadar, 2013)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zadru, Doktorski studij Arheologija istočnog Jadrana
Dokt. disert., Sveuč. u Zadru, 2013
Bibliografija: listovi 287-298 i uz tekst.
Keywords: zaštita spomenika; doktorska disertacija; restauracija; konzervacija; predromanika; Dubrovnik - crkve; benediktinci; kamena skulptura; crkveni kameni namještaj; pleter; analiza kamena