Lovranski glagoljski abecedariji - Žagar, Mateo (2014)
U radu se na temelju poznatih dostignuća i podataka sastav i oblik glagoljskih slova promatra u skladu sa suvremenom, grafolingvističkom, metodologijom.
Projekt MZOS
HRV