Muhamed Ždralović (1944 - 2007) - Paić-Vukić, Tatjana (2014)
Sjećanje na dr. sc. Muhameda Ždralovića, višeg znanstvenog suradnika u Orijentalnoj zbirci Arhiva HAZU i predavača na predmetu Islamska civilizacija na Katedri za turkologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu
Projekt MZOS
HRV