Latina et Graeca, nova serija, broj 23, Institut za klasične jezike i antičku civilizaciju, Zagreb, 2013, 144 str. - Kaić, Iva (2014)
Prikaz broja 23 za 2013. godinu nove serije časopisa Latina et Graeca.
HRV