Duge devedesete : prošlost koja još uvijek traje - Grgas-Mufa, Stipe (2014)
Rad se osvrće na devedesete uspoređujući književnost i kulturu SAD-a i Hrvatske. Autor pokazuje divergenciju u poimanju identiteta i kako nam djelo Don DeLilla pomaže uvidjeti što identitetske politike u Hrvatskoj prekrivaju - sferu ekonomije. U zaključku autor upućuje na hrvatske pisce koji interveniraju u tu prazninu.
Projekt MZOS
HRV