Antropološko nazivlje, Anita Sujoldžic, ur., Hrvatsko antropološko društvo – HAD, Znanstveno vijece za antropološka istraživanja, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zagreb, 2013., 341 str - Potkonjak, Sanja (Array, 2014)
Prikaz knjige