U potrazi za novim jezikom - Abadžić Navaey, Azra (2014)
U radu se daje pregled najvažnijih estetskih, povijesnih i ideoloških impulsa koji su od sredine 19. do početka 21. stoljeća usmjeravali razvoj moderne turske književnosti, oblikovali njezine vrijednosne kriterije i društvene uloge, te utjecali na promjene u žanrovskoj, rodnoj, tematskoj, stilskoj i konceptualnoj hijerarhiji.
Projekt MZOS
HRV