Adnan Busuladžić, Zbirka antičkih fibula iz Franjevačkog samostana u Tolisi/The Collection of Antique Fibulae from the Franciscan Monastery in Tolisa, Univerzitet u Sarajevu, Zemaljski muzej Bosne i Hercegovine, Franjevački samostan Tolisa, Sarajevo – Tolisa, 2014., 192 str. - Kaić, Iva (2014)
Prikaz knjige Zbirka antičkih fibula iz Franjevačkog samostana u Tolisi autora Adnana Busuladžića, koja je objavljena 2014. godine.
HRV