Ambiciozan slavljenički zbornik ; Perivoj od slave - zbornik u čast akademkinji Dunji Fališevac - Lukec, Jasmina (Array, 2014)
U radu se donosi prikaz radova iz zbornika Perivoj od slave, koji je objavljen u povodu 65. rođendana akademkinje Dunje Fališevac. Zbornik okuplja 39 tekstova (u prikazu je predstavljen dio te širine) podijeljenih u tri cjeline: prva cjelina okuplja tekstove koji su posvećeni starijoj hrvatskoj književnosti, središnjem području znanstvenog interesa Dunje Fališevac, u drugoj su cjelini prilozi iz ostalih područja književne znanosti (tekstovi iz novije hrvatske književnosti, feminističke kritike, književne teorije, teorije književne povijesti...), a u trećoj bibliografija akademkinje Dunje Fališevac.