Heteroglosija i dijalogičnost u romanu Travnička hronika - Košćak, Nikola (Array, 2014)
U radu se istražuje u kojoj mjeri Andrićev roman oprimjeruje bahtinovski model romana i kako se pri njegovom čitanju mogu primijeniti kategorije heteroglosije, dijalogičnosti, hibridizacije, polifonije i srodnih koncepata. Posebna se pozornost posvećuje motivima heteroglosije i dijalogičnosti, opisu književne heteroglosije Andrićeva romana te stilističkim formama prikazivanja govora drugoga i dijalogiziranju toga govora s diskursom pripovjedača.