Pryslivniky u govori bačvans'kih rusnakiv: sklad i pohodžennja - Timko Đitko, Oksana (Array, 2014)
Rusnaky Bačky v svojemu govori zberigajut čymalo spiljnogo z govorami svogo pohodžennja na vsih movnyh rivnjah. Piddano analizu 1114 pryslivnykiv. Pryslivnykiv spiljnoslovjanskogo pohodžennja fiksujet'sja dostatnjo malo. Najbiljša častyna analizovanyh prislivnykiv ce regionaljni utvorennja. novi formy vynykaly za vže isnujučimi modeljamy.