Majstori i majstorske radionice: Andrija Aleši i Nikola Firentinac - Fisković, Igor (2014)
Problematizira se odnos dvojice vodećih renesansnih kipara iz sredine 15. stoljeća u srednjoj Dalmaciji s naglaskom na njihovoj suradnji u Trogiru. Uz reatribuciju nekoliko važnih spomenika razlučuje se autografske radove tih umjetnika od udjela članova njihovih radionica.
Projekt MZOS
HRV