Pridjevi československý / česko-slovenský u povijesnom kontekstu - Grčević, Martina (2014)
Polazeći od povijesti naziva zajedničke države Slovaka i Čeha pokazat će se na kakav je način došlo do ideologizacije pravopisnoga pitanja i širenja složenoga pridjeva československý bez spojnice u 20. stoljeću.
Projekt MZOS
HRV