Treći diseminacijski skup projekta "Kompetencijska mreža zasnovana na informacijsko-komunikacijskim tehnologijama za inovativne usluge namijenjene osobama sa složenim komunikacijskim potrebama", Osijek, 15. i 16. svibnja 2014. = ICT Competence Network for Innovative Services for Persons with Complex Communication Needs - Diseminacijski skup projekta Kompetencijska mreža zasnovana na informacijsko-komunikacijskim tehnologijama za inovativne usluge namijenjene osobama sa složenim komunikacijskim potrebama 2014 ; Osijek); Dolić, Jurica; Pavlin-Bernardić, Nina; Kuterovac-Jagodić, Gordana; Vlahović-Štetić, Vesna (Zagreb : Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2014)
Projekt „Kompetencijska mreže zasnovana na informacijsko-komunikacijskim tehnologijama za inovativne usluge namijenjene osobama sa složenim komunikacijskim potrebama“ (skraćeni naziv je ICT- AAC) provode četiri fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Fakultet elektrotehnike i računarstva, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Grafički fakultet i Filozofski fakultet, potpomognuti s osam suradnih organizacija. Svrha diseminacijskih skupova je širem skupu zainteresiranih dionika prikazati rezultate provedbe projekta. Diseminacijski događaj koji se održao u Osijeku i čiji je domaćin bila suradna ustanova Poliklinika SUVAG – Osijek predstavio je zainteresiranoj javnosti do sada razvijene usluge, kao i njihovu primjenu u kontekstu rehabilitacije djece i odraslih, kao i u kontekstu obrazovanja. Ovaj priručnik sadrži uvod, sažetke izlaganja održanih na skupu te opise novih aplikacija razvijenih u sklopu projekta.
Str. 4-10: Uvod / Gordana Kuterovac Jagodić, Vesna Vlahović Štetić, Nina Pavlin Bernardić.
Om. nasl.
Sažeci.