Neshvaćena duhovnost - Abadžić Navaey, Azra (2005)
U radu se iznosi kritički osvrt na javnu izvedbu vrtećeg plesa mističkoga reda mevlevija iz Turske, koji su u sklopu ciklusa World Music gostovali u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.
Projekt MZOS
HRV