Türkçenin tarihi dönemleri ve yazıldığı alfabeler : ikinci bölüm - Öner, Özgür (Array, 2014)
Bu bölümde,Türkçenin tarihî dönemlerini,günümüzdeki yayılma alanlarını ve lehçelerini,tarih boyunca Türklerin kullandığı başlıca alfabeleri öğreneceğiz.