Türkçenin tarihi dönemleri ve yazıldığı alfabeler : ikinci bölüm - Öner, Özgür (2014)
Bu bölümde,Türkçenin tarihî dönemlerini,günümüzdeki yayılma alanlarını ve lehçelerini,tarih boyunca Türklerin kullandığı başlıca alfabeleri öğreneceğiz.
Rad je poglavlje u knjizi Türk dili yazılı ve sözlü anlatım u izdanju Detay Yayıncılık, glavnog urednika Hürriyet Gökdayı.