Partnerships for Enhancement of Cultural Heritage as a Driver for Development - Špikić, Marko (Array, 2014)
Kratko izlaganje na regionalnoj konferenciji kao predstavnik Međunarodnog vijeća za spomenike i spomeničke cjeline ICOMOS.