Studije o kasnoantičkoj i ranosrednjovjekovnoj skulpturi s otoka Raba - Jarak, Mirja (Zagreb : FF-press, 2017)
Summary
Bibliografija i izvori: str. 209-220
Keywords: otok Rab; kasna antika; rano kršćanstvo; predromanika; rana romanika; rani srednji vijek; sakralna arhitektura; starokršćanska skulptura; predromanička skulptura; ranoromanička skulptura; crkveni namještaj; Kampor; Barbat