Neki noviji rezultati paleontološkog istraživanja pećine Veternice = Einige neue Resultate der paläontologischen Erforschung der Höhle Veternica - Malez, Vinko (Jugoslavenska akademija znanosti i imjetnosti, 1958)
Zusammenfassung