Nekolki novi podatoci za srednovekovnite spomenici vo Makedonija = Quelques nouvelles données sur les églises médiévales en Macédoine - Koco, Dimče (Muzejsko-konzervatorsko društvo na N. R. Makedonija, 1954)
Résumé