Bodul : prilog antroponimiji i toponimiji istočnojadranskog područja - Suić, Mate (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1989)
Summary
P. o.: Onomastica Jugoslavica ; 13, 1989.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: toponimija; etimologija