Kamena i koštana industrija Markove spilje - Čečuk, Božidar; Kongres arheologa Jugoslavije (9 ; 1972 ; Zadar) (Zadar : Hrvatsko arheološki društvo : Savez arheoloških društava Jugoslavije, 1976)
Résumé
P. o.: Materijali / Savez arheoloških društava Jugoslavije ; 12, 1972
Bibliografske bilješke: str. 52-53
Keywords: prapovijest; neolitik; špilje; otok Hvar; hvarska kultura; Markova špilja