Položaj centralnog Balkana u hronologiji neolita jugoistočne Evrope - Garašanin, Milutin 1920-2002 (Beograd : Narodni muzej, 1968)
Résumé
P. o.: Neolit centralnog Balkana ; 1968
Srp. ćir
Bilješke: 325-336
Keywords: neolitik; kronologija; Centralni Balkan