Kremenac : donjopaleolitsko nalazište - Šarić, Josip (Beograd : Arheološki institut, 2013)
Summary
Na spor. nasl. str.: Kremenac : lower paleolithic site
Bibliografija: str. 123-127
Keywords: Srbija - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; paleolitik; kameni artefakti; kamena industrija; litička analiza; tipologija