Artefakti od okresanog kamena u starijem i srednjem neolitu na tlu Srbije - Šarić, Josip (Beograd : Arheološki institut, 2014)
Summary
Na spor. nasl. str.: Early and Middle Neolithic chipped stone artifacts from Serbia
Bibliografija: str. 195-202
Keywords: Srbija - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; neolitik; kamena industrija; kameni artefakti; litička analiza; petrografska analiza; tipologija