Hicaz seyahatnâmesi - Süleyman Şefik Paşa; Çaycı, Ahmet; Ürekli, Bayram (Istanbul : İz Yayıncılık, 2012)
Hejaz (Saudi Arabia); opis i put; Süleyman Şefik Paşa
Prijepisi rukopisa na osmanskom turskom na Sveučilištu u Istanbulu, iz 1892., putovanje u Hedžaz.
Hicaz seyahatnâmesi / Süleyman Sefik Söylemezoglu ; yayına hazırlayan, Ahmet Cayci, Bayram Ürekli.
Bibliografija: str. 19-22
Keywords: Hejaz Railway; Railroads -- Saudi Arabia; Railroads -- Turkey; Hejaz (Saudi Arabia) -- Description and travel; željeznica -- Saudijska Arabija -- Turska -- opis, putovanje