Sídliště kultury s moravskou malovanou keramikou v Hlubokých Mašůvkách : (výzkumy z let 1947 - 1950) - Válek, David (Brno : Masarykova Univerzita, 2014)
Summary
Bibliografija: str. 219-229
Keywords: Moravska - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; povijest iskopavanja; analiza materijala; prapovijesna naselja; neolitik; moravska slikana keramika; kamena industrija