Mykeny a strední Evropa : poc̆atky evropských civilizací v dobĕ bronzové - Kostrhun, Petr (Brno : Moravské zemské muzeum, 2014)
Zusammenfassung
Summary
Katalog izložbe
Bibliografija iza svakog teksta
Keywords: Češka; Moravska; brončano doba; egejska civilizacija; utjecaji