Ranosrednjovjekovno groblje bjelobrdske kulture: Vukovar - Lijeva bara = An Early Medieval cemetery of the Bijelo Brdo culture: Vukovar - Lijeva Bara : (X-XI. stoljeće) = (10th-11th centuries). Vol. 2 - Demo, Željko (Zagreb : Arheološki muzej, 2009)
Summary
Bibliografija: str. 574-601 i uz tekst
Keywords: rani srednji vijek; arheološka nalazišta; bjelobrdska kultura; groblja; grobovi; grobni inventar; nakit