Tajovského obrodenecká moderna - Mikulová, Marcela (Bratislava : Kalligram : Ústav slovenskej literatúry SAV, 2005)
Sažetak na engleskom i njemačkom jeziku
Bibliografija: str. 266-272.
Kazala
Keywords: slovačka književnost; slovačka književnost - monografija; monografija - Tajovský, Josef Gregor; Tajovský, Josef Gregor - život i djelo