Humsko-trebinjska vlastela - Dinić, Mihailo; Tadić, Jorjo (Beograd : Naučno delo, 1967)
Sažetak na francuskom jeziku
Usp. nasl. na spor. nasl. str.: Les familles nobles de Hum et de Trebinje
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Hum - vlastela - 13-15. stoljeće; Trebinje - vlastela - 13-15. stoljeće; srednji vijek