8000 godina života na prostoru Makarske : (problemi i pitanja uz arheološku topografiju Makarske i uže okolice od prapovijesti do srednjeg vijeka) - Tomasović, Marinko (Makarska : Gradski muzej Makarska, 2004)
Summary
Katalog izložbe
Bibliografija: str. 66-71 i uz tekst
Keywords: Makarska; arheološka nalazišta; arheološka topografija; prapovijest; antika; srednji vijek