Spomen-knjiga o II. hrvatskom katoličkom kongresu u Ljubljani 1913. : (Hrvatsko-slovenski katolički sastanak u Ljubljani 1913) - Šimrak, Janko; Stipković, Marko; Michieli, Vinko; Skrivanić, Miroslav; Alfirević, Ante, pisac; Krčmar, Ferdo; Rihtarić, Matija; Janda, Krunoslav; Čunko, Mirko; Deželić, Velimir, ml; Grgec, Perica; Rogulja, Petar, novinar; et al. (Kuce[!] dobre štampe, 1913)
Spomen-knjiga obuhvaća samo rad u hrvatskim sekcijama hrvatsko-slovenskog katoličkog sastanka.