Hiša kot prostor identitet : oblikovanje identitet skozi percepcije prostora in telesa v bivalnem okolju na Japonskem - Visočnik, Nataša (Zbirka Zupaničeva knjižnica / Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo, Filozofska fakulteta ;, 2011)
Summary.