Živeti med kulturami : od avstralskih Slovencev do slovenskih Avstralcev - Mikola, Maša (Ljubljanja : Založba ZRC, ZRC SAZU, 2005)
Povzetek ; Summary.
Bibliografija: str. 127-136
Pojmovno i imensko kazalo
Keywords: Slovenci - iseljenici - Australjija -- slovensko iseljeništvo - Australija -- nacionalni identitet - Slovenci - Australija -- kulturni identitet - Slovenci - Australija