Izboljšanje položaja Romov v Srednji in Vzhodni Evropi : izziv za manjšinsko pravo : zbornik referatov na znanstvenem srečanju v Murski Soboti, 11. - 12. aprila 1997 (Inštitut za narodnostna vprašanja, 1999)
Povzetki ; summaries ; Zusammenfassungen uz većinu radova.