Hrvatska : povijest sjeveroistočnog područja = Croatia : the history of its north eastern territory = Kroatien : die Geschichte seines nordoestlichen Gebietes - Sršan, Stjepan (Osijek : Povijesni arhiv, 1984)
Summaries ; Zusammenfassungen.
Zastupljeni autori: Stjepan Sršan -- Ive Mažuran -- Dragutin Pavličević -- Petar Đidara -- Vlado Horvat -- Alica Wertheimer-Baletić -- Igor Karaman -- Josip Vrbošić -- Miro Gardaš -- Manda Svirac -- Andrija Šuljak -- Ljiljana Kolenić -- Vlado Obad -- Vilim Matić -- Viktor Ambruš -- Branka Balen -- Mato Artuković -- Anđelko Milardović -- Dario Topić -- Srećko Jelinić -- Marin Srakić -- Davorin Taslidžić -- Josip Ham -- Borislav Bijelić -- Mato Batorović -- Mirko Landeka -- Brane Crlenjak -- Manda Zelić -- Davor Brunčić -- Tomo Šalić.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Hrvatska - povijest -- Slavonija - povijest -- Baranja - povijest